Vloerkleed voor buiten

Een vloerkleed voor buiten? Niet direct waar je aan denkt. Maar in het voorjaar en de zomer is het natuurlijk heerlijk om buiten te genieten van het mooie weer. Na het werk nog even van het zonnetje genieten in de tuin met een drankje in de hand. Of tijdens een je vakantie lekker tot rust komen op je eigen terras.

Vaak ben je op slippers of zelfs op blote voeten. Een nadeel is dan dat je soms over harde stenen moet om je favoriete plekje in de lounge set of de hangmat op te zoeken. De oplossing is zowel eenvoudig als stijlvol; een vloerkleed voor buiten.

vloerkleed buiten

Voordelen van een vloerkleed buiten

Buiten het genoemde voordeel van een lekker zacht tapijt, neem je de gezelligheid van je huiskamer ook lekker mee naar buiten. Creëer eenzelfde sfeer als binnen en maak er een karakteristiek zitje van. Perfect voor bij je loungeset of de buitenkeuken.

Verder is een buitenkleed een praktische oplossing om lelijke tegels of onkruid te bedekken. En wordt het kleed vies? Geen probleem; het materiaal laat zich gemakkelijk reinigen. Daarbij is het een erg sterk product; duurzaam en slijtvast, dus jarenlang plezier gegarandeerd. En na de zomer dan? Geen probleem! Je neemt het buitentapijt gewoon mee naar binnen in de woonkamer, kinderkamer of badkamer. Ideaal toch!?