Met je partner naar de meubelzaak

Op naar de meubelzaak. Want het is zondag. Het is koud en het miezert. Het soort regen dat je niet ziet wanneer je naar buiten kijkt,  maar als je er een kwartier doorheen loopt toch drijfnat bent. De perfecte dag om samen met je partner naar de meubelzaak te gaan. En niet naar die Zweedse woonwinkel, met die eeuwige gehaktballetjes en gratis schroefjes bij de klantenservice, omdat er altijd eentje ontbreekt in de verpakking. Daarbij is het daar op zondag drukker dan op de gemiddelde maandagmorgen bij het knooppunt Terbregseplein.

meubel zaak

Meubelzaak voor ieder budget

Is het niet heerlijk om naar een meubelzaak te rijden waar je rustig en op je gemak kunt rondkijken, een keur aan bankstellen, relaxfauteuils en andere meubels kunt proberen om erachter te komen wat het nieuwe pronkstuk wordt voor in jullie woon- of eetkamer. Een meubelzaak die aansluit bij de huidige trends, bij uw wensen en ook rekening houdt met iedere portemonnee. Het aanbod is enorm en varieert van een simpel bijzettafeltje tot prachtige eiken kasten en zithoeken van kwalitatief hoogwaardige merken. In de ruim 3000 m2 showroom vind je daarom altijd wel een meubelstuk naar jouw smaak. En dat dus allemaal tegen scherpe prijzen en de beste service.

meubelzaak

Meubels op maat

Ben je op zoek naar echt iets unieks? Een meubelstuk dat niemand anders heeft? Bij TendenZ Wonen is er dan in overleg veel mogelijk. Een kast in een bepaalde maat, eetkamerstoelen met een bepaalde soort leer of een afwijkende kleur. Laat jouw meubels op maat maken en afleveren bij jouw thuis. Daarnaast zijn er in de showroom altijd adviseurs aanwezig die je graag adviseren en helpen bij het maken van de juiste keus.