De interieur tip: een hoogpolig vloerkleed

Een vloerkleed kan je gehele huis helemaal afmaken. Wanneer je opzoek bent naar een knus, zacht en aangenaam tapijt dan moet je voor een hoogpolig vloerkleed gaan! Deze is heerlijk zacht voor aan je voeten en warm voor je huis. Hoogpolige vloerkleden zijn veelal van 100% wol. De pollen in het vloerkleed kunnen verschillen in bijvoorbeeld hoogte, structuur en kleur. Past grof en stoer meer bij je huis? Of toch fijn en zacht? Een hoogpolig vloerkleed wordt veelal ’s winters in de woonkamer en in de slaapkamer gebruikt. Dit komt omdat de karpetten een volle structuur hebben. Hierdoor heb je dus nooit koude voeten. Heerlijk thuiskomen dus. Tegenwoordig zie je steeds vaker een vloerkleed in een huis, en vaak zijn dit toch wel hoogpolige vloerkleden. Dit komt vooral omdat deze erg tijdloos zijn en heerlijk comfortabel.

Brinker carpets

Een van de populairste merken met hoogpolige karpetten is Brinker carpets. Dit merk onderscheidt zich met verschillende lijnen die diverse vloerkleden aanbieden. Veel van deze producten zijn 50 tot 100% wol wat ze ontzettend zacht en warm voor de voeten maakt. Brinker carpets zijn er vanaf een paar tientjes tot €2000 en dus is er voor elk budget een hoogpolig vloerkleed van Brinker.

Hoogpolig vloerkleed is duurzaam en zelfreinigend

Niet alleen jij geniet voluit van een hoogpolig vloerkleed, ook je huisdier is er een groot fan van. Een heerlijk kleed om lekker op te slapen. Het grote voordeel van een hoogpolig vloerkleed is dat deze gemakkelijk zijn te reinigen. Je hebt dus geen last van bijvoorbeeld hondenhaar wat in het kleed blijft plakken. Ook hoef je je niet te schamen wanneer er visite komt. Al het vuil en haar zuig je er gemakkelijk uit met een stofzuiger. De vloerkleden zijn duurzaam en ook nog eens zelfreinigend. Wanneer je geen zin hebt om je kleed te stofzuigen hoeft dit ook niet per se, een wollen vloerkleed laat namelijk met de tijd kleine pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen. Wanneer je een hoogpolig vloerkleed wilt kopen kan je natuurlijk naar de winkel gaan. Maar je kan dit ook gemakkelijk thuis doen achter je laptop. Online kan je de vloerkleden goed bekijken en je kan ook een staal aanvragen. Hierdoor weet je meteen of het vloerkleed bij je huis past of niet.