Industriële kasten zijn de nieuwste eyecatchers

Kies een sfeer

Een industriële kast is vaak een echte eyecatcher in jouw huis. Je kunt met een mooie industriële kast een echt statement in je huis maken. Tevens is het ook niet erg om een langere periode na te denken voor dat je een industriële kast aan gaat schaffen. Wil je een heerlijke Scandinavische sfeer in je huis creëren, probeer dit dan met een aantal robuuste en gezellige meubels.

Scandinavisch interieur

Met hun lange en donkere wintermaanden weten de stijlvolle Scandinaviërs als geen ander hoe ze thuis de nodige warmte in het interieur terug moeten brengen. Met zachte muurkleuren, veel kussens en tapijt en een lichte vloer halen ze op een coole manier veel gezelligheid in huis! Vind jij dat Scandinavisch interieur nou echt te gek? Misschien vind je een van de bibliotheekkasten of dit boekenrek wel wat!

Industriële kast

Waarom een industriële kast?

Een industriële kast brengt heel veel sfeer in je huis, zodra je binnen loopt is het gelijk bam! Daar staat een super vette kast vaak vrij robuust en open zo valt het gelijk op en is het een echt pronkstuk in je woning! Een industriële kast kun je ook overal neer te zetten, in de keuken, in de eetkamer of in de woonkamer overal past die tussen, als je de kast maar aanpast op wat voor plek die geplaatst wordt.

Niet alle industriële kasten zijn dichte kasten. Een locker is een voorbeeld van een dichte industriële kast. De vitrinekast is een dichte kast, maar door het glas lijkt het net alsof het een half open kast is. Ook heb je diverse open kasten, laat je verrassen door de onderstaande selecte industriële kasten!