Hoe kun je tijdens corona toch veilig verhuizen?

Veilig verhuizen met corona

We leven in een rare tijd, we hebben te dealen met een pandemie. Het coronavirus heeft veel dingen veranderd in onze samenleving waaronder ook het verhuizen maar hoe kan dit nog steeds veilig gebeuren?

Zo pak je het aan

Ten eerste de maatregelen van het RIVM moet worden gehandhaafd zoals de 1,5 meter regel en het aantal max personen aanwezig in een ruimte. Daarnaast kan het altijd zijn dat het eventuele verhuisbedrijf Amsterdam ook zijn of haar eigen regels heeft omtrent de corona deze dienen ook gehandhaafd te worden. Het handigst is om tijdens de verhuizing het meeste zelf uit te voeren zodat je zo min mogelijk in contact komt met andere mensen zoals de verhuizers, maar we snappen ook dat dit niet altijd even makkelijk gaat daarom bieden wij als Amsterdam Movers nog steeds onze diensten aan op een veilige manier met de richtlijnen van het RIVM bij ingenomen, onze verhuizers lopen allemaal met een mondkapje of een schermpje op wij raden je aan om zelf ook een kapje op te doen. We kunnen je maar maximaal vier verhuizers aanbieden omdat simpelweg niet meer mag. Het handigst is als je zelf alles inpakt in dozen en klaar zet zodat de verhuizers gelijk alles in kunnen laden zonder dat we met jullie in contact komen, er zijn wel enkele uitzonderingen met het verhuizen bijvoorbeeld grote meubels uit elkaar halen zoals een bed of een bank willen wij nog steeds doen. Maar dit doen we wel alleen met onze eigen verhuizers. Het is ook belangrijk allemaal steeds te reinigen als we ergens aan hebben gezeten denk hier bij bijvoorbeeld aan de deur klinken die worden veel aangeraakt tijdens een verhuizing het is belangrijk dat die af en toe goed schoongemaakt worden. Ook bij bedrijfsverhuizingen is het belangrijk om rekening te houden met de geldende Corona maatregelen.

Altijd de juiste aanpak

Nadat alles is ingeladen rijden wij naar de nieuwe woning en laden wij alles keurig netjes weer uit en zetten het veilig neer in je nieuwe woning. Wij helpen je niet met uitpakken van je spullen je moet ook zelf je meubels weer in elkaar zetten dit doen wij niet voor onze eigen veiligheid en voor die van jezelf. Nadat wij alles binnen hebben gezet bij je raden we je aan om alles weer te reinigen zodat alles weer schoon is zodat niemand het gevaar loopt op een besmetting. Als dit allemaal goed gaat is de verhuizing helemaal veilig verlopen en is er geen risico op eventuele besmettingen.