Een origineel vloerkleed van Desso

Desso vloerkleden

Desso is een wereldwijd tapijtbedrijf wat inmiddels in meer dan 100 landen bekend is. Het bedrijf is bekend om zijn tapijttegels, kunstgrasvelden en kamerbrede tapijten. Desso biedt talloze verschillende soorten vloerkleden. Gaat u voor comfort en warmte? Kies dan voor een Chanelle vloerkleed. Bent u meer opzoek naar een ruig vloerkleed met een stoere look? Kies dan voor een Desso x Ex kleed of een uniek vloerkleed met een Denim look. De denim look geeft uw interieur een stoere ‘jeans’ uitstraling, en is met veel meubels te combineren. Ook zijn deze kleden gemaakt van oude visnetten uit de oceaan, wat natuurlijk erg bijzonder is en wat u niet vaak ziet.

Naast stoere kleden van grove materialen biedt Desso ook hele chique vloerkleden aan die echt een luxe en warme uitstraling aan uw woonkamer geven. Neem bijvoorbeeld het Asteranne vloerkleed. Deze is gemaakt van 100 % polyamide waardoor de kleur langer behoudt, waardoor u langer kunt genieten van het vloerkleed. Wilt u voor een luxe kleed maar wel met een unieke uistraling? Ga dan voor de Bonaparte. Dit vloerkleed biedt sfeer en warmte maar is tegelijkertijd een echte eyecatcher door de vintage uitstraling. Dit kleed zou perfect staan in een modern of industrieel interieur met hedendaagse meubels.

Desso vloerkleed bestellen

Wat voor stijl interieur u ook heeft, een Desso vloerkleed zal altijd prachtig staan. De vloerkleden van Desso zijn leverbaar in de maten 170 x 240 en 200 x 300. Dit zijn standaardmaten die veel voorkomen en makkelijk passen in bijna elke ruimte. Bent u opzoek naar origineel vloerkleed van goede kwaliteit? Kies dan voor een vloerkleed van Desso!