Digitale werkplek voor je bouwbedrijf

Het hebben van een digitale werkplek is tegenwoordig van een groot belang. Veel mensen werken los van elkaar en zitten niet meer allemaal op een kantoor. Door middel van een digitale werkplek kun je ervoor zorgen dat iedereen toch in contact met elkaar staat. Je kunt bijvoorbeeld ook voor een bouwbedrijf kijken naar een digitale werkplek. Tegenwoordig werken er nog steeds te veel bouwbedrijven met papier en is dit niet duurzaam, maar ook vooral niet handig. Werk je aan een project met een planning? Wat gebeurt er als deze planning kwijtraakt? Er kunnen nare gevolgen komen van het kwijtraken van een planning en dit kun je voorkomen met een digitale werkplek. Daar gaan we het in dit artikel uitgebreid over hebben, zodat je dit ook goed snapt.

Wat is software GWW?

Software GWW is ideaal voor als je een bouwbedrijf hebt en dit is ook gelijk een digitale werkplek voor de eigenaar van het bedrijf en de werknemers. Hier kun je allerlei belangrijke informatie in opslaan die je kunt gebruiken tijdens een project. Zo kun je goed communiceren en mocht er iets defect raken, zoals een machine, kun je dit ook vermelden in het programma. Daarnaast kun je ook een planning digitaal maken in de software GWW en kun je hier iedereen toegang aan geven. Daarnaast kun je de administratie ook via de software GWW laten lopen en kun je dit binden aan je boekhouding. Dit scheelt natuurlijk veel geld, maar ook vooral veel tijd die je ergens anders in kunt steken.

Aanbieder voor de software

Heb je interesse in het hebben van een software waarmee je alles overzichtelijk kunt maken? Wacht dan niet langer en kijk op de website cleverdesk.nl. Hier kun je namelijk veel informatie vinden over de software en wat je er allemaal mee kunt doen. Daarnaast kun je ook kijken naar een demo die je kunt aanvragen en kun je de software uittesten voor de aankoop. Daarnaast kun je ook kijken naar verschillende modules die worden aangeboden op de website en kun je deze verbinden met je software. Denk hierbij aan materialenlijsten, maar ook aan magazijnbeheer en de boekhouding.

Goede communicatie is een must

Voor een bouwbedrijven zijn projecten een bron van inkomsten en dit heeft je bedrijf nodig. Kijk hierbij vooral naar de communicatie omdat dit binnen een project cruciaal is. Zo moet iedereen de planning inzien, maar ook kunnen zien welke materialen gebruikt moeten worden. Daarnaast moet je ook kijken naar andere voordelen van het programma en zitten er ook chatfuncties in de software. Zo kunnen belangrijke berichten snel aankomen bij een werknemer en is dit in sommige gevallen cruciaal. Ook kun je vaak notities vermelden bij een taak of opdracht en kun je er zo meer over te weten komen.